What I Pack for my holiday | Temptations By Nina
четвъртък, 23 май 2013 г.

What I Pack for my holiday

Здравейте момичета :) / Hi girls (English part is after Bulgarian part)

Как сте?
Опаковам си аз багажа и се запитах дали да не ви покажа какви козметични глезотийки ще взема с мен ;) 
Разбира се , че ще споделя, нали съм уж блогър и това ми е работата :P
Та така утре рано сутринта заминавам на мини почивка на Егейското черноморие. 
До тук всичко е чудесно , ако не бройм , че почивката ми е само 3 дни ;( , но какво да се прави трябва да се работи. 
И за мое още по-голямо нещастие се очертава, че тази година няма да имам отпуск и вместо отпуск ще ми се наложи през по-голямата част от лятото да прекарам в морския ни офис ;( 
С няколко думи ще гледам моренцето през прозореца, о няма и да е през прозореца защото офиса е на партера :( , Но хайде стига съм се оплаквала. 
Както видяхте по-горе утре заминавам за Паралия-Катерини. Катерини- Паралия се води морско курортно селище намиращо се на 6км. от град Катерини ( градчето е много симпатично). 
Както споделих ще съм там само за 3 дена, но това не означава да се откажа от козметиката си :D 
Ето и продуктите, които ще взема със себе си


 ( както виждате голяма част от тях са мостри или травъл сайз ) 


Щом съм тръгнала на почивка задължително трябва да си взема слънцезащитни продукти, тамън ще успея да тествам част от продуктите, които ми бяха предоставени от Авен и Биодерма. Не съм фенка на слънцезащитните продукти за тяло под формата на лосион и за щастие от Биодерма ми предоставиха за проба Photoderm Bronz SPF 30 , който представлява сухо олио за тяло, което спомага по-бързото почерняване - хем сме защитени, хем чернеем, хем не мазнеем :D 0 какво да иска повече човек :D ! 
Не съм от хората, които изгарят лесно, да бяла съм и не съм :D, обърквам ви нали? 
Кожата ми е много бяла, но с жълтеникъв отенък и когато не съм с тен приличам на болна от жълтеница :( и може би точно този погмент ми помага да не изгарям лесно, но въпреки това държа лицето ми да е предпазено и  затова харесвам кремовете за лице с по-висок фактор ( за плажа, не за в градски условия) така ,че с удоволствие ще тествам Avene Reflexe SPF 50+ ,  който ми е предоставем от Авен. Нещото което ми направи впечатление и даже ме радва , че в себе си съдържа термална вода, а вие знаете колко съм пристрастена към нея,  нали ? ;)
Хайде стига с тази слънчева защита все пак няма да спя на плажа :D тоест ми трябват и малко почистващи продукти за лице и кремчета, да кремчета!
За почиставене съм си взела 2 мострички на 2 корейски продукта, а именно Missha Super Aqua refreshing cleansing foam  и Dear Me waterful lotion за съжаление на мостричките липсва друго описание на разбираем език, а корейски все още не знам :D 
Също така съм си взела една много сладка и мъничка бутилчица на мицеларния разтвор за чуствителна кожа на Биодерма, който ми беше предоставен от дистрибуторите. 
След като почистя лицето си обикновено слагам кремче и разбира се съм си взела 2 мострички на нощния крем на Miraculum Aqua Therapy, нямам спомен от къде съм ги получила и фирмата не ми е позната, но ето дойде време да се запозная с тях и да ги тествам. 
След като съм приключила с лицето си е време да поглезя крачетата и за тях съм предвидила кремчето на Дева с био масла. Свърших с краката и сега е време да поглезим ръчичките. 
За тях съм взела 2 мострички: Oliv' moisturizing hand creamو Lavera hand cream, както и травъл сайза на Creme 21.  
За сутринните съм предвидила мостричка на дневния крем на A-Derma Hydralba. 
Хайде да обърнем внимание и на косата;) За нея съм предвидила мострички на шампоана и маската от серията Mythic Oil на L'oreal Professionnel , който са ми предоставени от дистрибуторите на Лореал за България. 
Знаем как жаркото слънце действа на косата ни и затова съм предвидила едно мини олио на Schauma Beauty oil
За тялото ми съм опаковала душ-гела Anatomicals you need a blooming shower! your nose smells rose и лосиона Rituals Magic Touch. 
Не съм забравила и за дезедоранта и си взех Rexona Oxygen Fresh.
За вечерите, които ще прекарвам в разходки и похапване на калмари в таверничките съм предвидила минимален грим състоящ се от 2 мострички на ФДТ MaXFactor 3 in 1, коректор за да прикрия ужасните черни сенки под очите на Maybelline Fit Me,  матираща пудричка Rimmel Stay Matte, контуриращия сет от бронз и руж на ELF, спиралата MaXFactor Clump Defy, кремообразни сенки Catrice Copper&Gabbana, 2в1 балсам и червило на Revlon Lip Butter Sweet Tart, глос Deborah Euphoric Shine и фиксиращ спрей на Alverde.
За ФДТ и коректора ще използвам ръцете си, за пудрата съм взела една гъбичка, а за контурирането съм взела ментето на четките на Саманта. 
Аромата, който ще ме съпътства през цялата ми почивка е Burberry Body .

Отекчих ли ви с този дълъг пост?
Без кой продукт не можете да си представите да заминете?

How are you?

Tomorrow i will go to a little holiday in Greece.
Yes, little holiday :( only for 3 days ;(.

I don’t know about you, but packing for a holiday always gives me a major headache. There seems to be so many items on the checklist, and I don’t believe I am the only one who wants to pack the whole house into the suitcase.
And today, I will share my top items to go into that suitcase when you go for a summer vacation by the beach.
Sunblocks :
I cannot say enough how important this product is. Vanity aside, because UV rays are so harmful and detrimental to our skin, we must never step out without a protective layer of sunblock.
I pack Bioderma Bronz SPF 30 for my body and Avene Reflexe SPF 50+ for my face.
Skin Care:
For cleaning I pack Bioderma Sensibio , Super Aqua Refreshing foam and DearMe waterful lotion.
Creams: A-Derma Hyralba for mornings and Miraculum Aqua Therapy for evenings.
For my hands: Oliv’ moisturizing hand cream, Lavera Bio Hand cream and Creme21.
For my foot I pack Deva foot cream with bio apricot kernel oil, bio babassu butter, mint oil and bio olive oil.
For my body I pack Anatomicals you need a blooming shower! your nose smells rose body clenaser and Rituals Magic Touch body lotion.
For my hair:
Mythic Oil Shampoo, Mythic oil Mask and Schauma Beauty oil.
And of course  I pack a little makeup items ;)
Foundation MaXFactor 3 in 1, Concealer Maybelline Fit Me,  matte powder Rimmel Stay Matte, countouring set by  ELF, mascara MaXFactor Clump Defy, cream eyeshadow Catrice Copper&Gabbana, Revlon Lip Butter Sweet Tart, lipgloss Deborah Euphoric Shine and What W

 Alverde Fixsing spray .

9 коментара:

  1. Чак сега, гледайки поста ти се замислям колко практични могат да бъдат мострите, точно за такива кратки пътувания. Винаги много ме е било яд, когато трябва да пътувам някъде за кратко и естествено няма как да избегна козметичните продукти, но когато са в големи опаковки е страшно неудобно. Е, вече ще гледам на мострите с други очи :)


    Незабравима и ползотворна почивка ти желая :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Благодаря ти, Сон–чо.
      Другият вариант за, който се сещам е да си отсипваш от продуктите в мострени опаковки.

      Изтриване
  2. Предстои ми и на мен едно пътуване за ден-два . Смятам да си взема само палитра, която включва сенки, бронзър и руж, Което спестява доста място. Мерси за подсещането. ;)

    ОтговорИзтриване
  3. И аз винаги си пазя мострите на кремчета и тем подобни за кратки почивки. Много по-удобно е отколкото да мъкна големите разфасовки на продуктите за 1-2 дена почивка :)

    ОтговорИзтриване
  4. Каквп мислиш за фиксатора на Alverde? Добър ли е, защоти си търся фиксиращ спрей.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Не е никак лош и определено успява да удължи живота на грима ми през горещите дни, но аромата му е малко неприятен.

      Изтриване
  5. Аз преди няколко дни си купих олиото на Schauma, но все още не съм го използвала. Какво е твоето мнение за него ? Аз предимно мисля да го използвам за връхчетата на косата, като се надявам да ги хидратира добре.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Здравей М,
      олиото на Шаума не е нищо особено и не бих казала, че хидратира, но пък замаскирва сухите връхчета. Ако ти се дават повечко парички по-добре си вземи олиото на Елсев, а най-добрия вариант е Митик ойл на Лореал Префешънъл.

      Изтриване
  6. svaka cast kako si uspela da spakujes samo ovako malo stvari :) ja uvek preteram pa pola ne koristim :D

    ОтговорИзтриване

I Love Your Comments!