How to Remove Your Makeup | Temptations By Nina
неделя, 4 септември 2011 г.

How to Remove Your Makeup

Hi girls !
4 easy steps to clen your face :)
1. Eyes remover :
I аlways use a specila eye make up remover on my eyes. 
Apply remover to a squaer cotton pad, then press down one eyelids and lashes to let it soak in. Gently wipe the pad across eyes to pick up mascara.
extra tip : eye make up remover works great on lips to remove long-lasting lip colors, as well :)
2. Make up remover wipes:
They don't remove your make up 100 %, but after my eye make up remove i use make up remover wipes.
3. After my make up remover wipes I apply Bioderma ABC Derm H2O to a square cotton pad , then I clean my face.
4. After then I use my Vichy cleanser. 
Place a small amount of the cleansing product on your palm. Using your finger or a brush gently rub the cleanser all over your face. Masage your face with gently circular motions for a minute, then splash your face  with water several times untill you fell that the cleanser has rinsed off copletely.
And you are ready for your night cream :)

Здравейте момичета :)
много се чудех какво да пиша и ми хрумна тази публикация 
Ето как си почиствам лицето от грима :)
1 Започвам с почистването на околоочния грим. Ползвам двуфазния лосион на Нивеа. Поставяте достатъчно количество на памучен тампон , и го задържате няколко секунди на очите за да може да се разтвори спиралата ви . После почиствате добре.
2. Втория продукт, който ползвам това са почистващите кърпички на Инглот. Те не почистват грима на 100% затова има нужда от още един продукти :)
3. дойде ред и на мицералната вода ( ползвам бебешката )тя почиства всякакви остатъци от грима и придава свежест на кожата.
4. След всичко изброено идва времето на почистващия лосион на Виши (ползвам този с розата). Слагате малко количество от него на дланта си или четка и нежно масажирате лицето с кръгови движение. Процедурата продължава около 1 минута. След това измивате лицето с топла вода докато не го усетите чисто, хубаво е последното изплакване да е с по- студена вода за да подобрите циркулацията.
След всички това сте готови за нощна грижа за вашето лице :)
*надявам се да ви харесва тази публикация 

2 коментара:

  1. Здравей. Супер публикация! Аз използвам за почистване на очния си грим на N7 едно лосионче, за този на лицето използвам или почистващо мляко на Nivea, или кърпички в случай, че ме мързи да се занимавам. След това си измивам лицето с гел-а на La Roche Posay. Не използвам нощен крем :)

    ОтговорИзтриване
  2. Радвам се ,че ти харесва
    реших малко да разчупя леда и да няма само маникюри ;)

    ОтговорИзтриване

I Love Your Comments!